Welkom bij de Welpen van de Bredase Waterscouting Titus Brandsma!

De Bredase Waterscouting Titus Brandsma heeft sinds eind april een Welpengroep, speciaal voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Wilt u meer weten over onze Welpengroep? Kijk dan op een van de onderstaande pagina's voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@waterscouting.nl.

Over de Welpen

Wat zijn Welpen? En wat leren Welpen bij de Bredase Waterscouting Titus Brandsma? Wat is de gedachte achter de Welpengroep? Hier vindt u het antwoord op deze vragen!

Activiteiten

De Welpen doen allerlei leuke activiteiten in de natuur en rondom het water. Wilt u weten wat voor activiteiten de Welpen doen bij de Bredase Waterscouting Titus Brandsma? Klik dan hier voor meer informatie.

Voor ouders

Hoe meld ik mijn kind aan voor de Welpen? Wat is de contributie? Hoe zit het met veiligheid? En hoe word ik op de hoogte gehouden totdat de Welpengroep eind april begint? Voor antwoord op deze vragen en meer informatie, klikt u hier.

Programma

In het programma kunt u zien wanneer de Welpen samen komen. Ook kunt u zien wanneer het zomerkamp van de Welpen is. Klik hier voor het programma.

Contact

Wilt u meer weten over de Welpen? Of uw kind aanmelden? Via de contactpagina kunt u zowel onze contactgegevens vinden als de inschrijfformulieren.