Welkom bij de Scouts van de Bredase Waterscouting Titus Brandsma!

Voor kinderen van 12 tot 18 hebben wij een Scoutsgroep. Wilt u meer weten over onze Scoutsgroep? Kijk dan op een van de onderstaande pagina's voor meer informatie, of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Over de scouts

Wat zijn Scouts? En wat leren Scouts bij de Bredase Waterscouting Titus Brandsma? Wat is de gedachte achter de Scoutsgroep? Hier vindt u het antwoord op deze vragen!

Activiteiten

De Scouts doen allerlei leuke en uitdagende activiteiten rondom het water. Wilt u weten wat voor activiteiten de Scouts doen bij de Bredase Waterscouting Titus Brandsma? Klik dan hier voor meer informatie.

Voor ouders

Hoe meld ik mijn kind aan voor de Scouts? Wat is de contributie? Hoe zit het met veiligheid? Voor antwoord op deze vragen en meer informatie, klikt u hier.

Programma

In het programma kunt u zien wanneer de Scouts samen komen. Ook kunt u zien wanneer de kampen van de Scouts zijn. Klik hier voor het programma.

Contact

Wilt u meer weten over de Scouts? Of uw kind aanmelden? Via de contactpagina kunt u zowel onze contactgegevens vinden als de inschrijfformulieren.